Over ons

Myfocustest is ontwikkeld door Proxima experts in focus en strategie. Meer informatie vind je op www.stipopdehorizon.nl

Sinds 2004 coachen en begeleiden wij scholen, docenten, medewerkers en studenten bij het vormgeven van hun toekomst. In de praktijk zien we dat mensen bergen kunnen verzetten als ze een duidelijke focus hebben: hun stip op de horizon.

Het is onze passie om iedereen die betrokken is bij het onderwijs te stimuleren en te inspireren om uitdagende doelen te stellen, het beste uit zichzelf te halen en hun doelen daadwerkelijk te realiseren.  

Uit onderzoek van o.m. de universiteit van Toronto is gebleken dat studenten die een bewuste studiekeuze maken vanuit een intrinsieke motivatie hogere cijfers halen. Een bewuste studiekeuze geeft ook een veel grotere kans om een studie succesvol af te ronden. Studenten die bewust kiezen vanuit hun drijfveren en talenten hebben ook nog eens sociaal meer aansluiting tijdens hun studie, zijn gezonder en voelen zich gelukkiger.

De uitkomsten van dit jarenlange onderzoek maakten grote indruk op ons. Zo ontstond ons plan om ervoor te zorgen dat ook in Nederland een test beschikbaar zou komen die leerlingen en studenten helpt om hun talenten en drijfveren in kaart te brengen.

Heb je vragen?
Mail je vraag naar info@myfocustest.com Wij helpen je graag verder.

We can change the world and make it a better place. It's in your hands to make a difference.
Nelson Mandela


                                                                      START MYFOCUSTEST

 

 

 

 

Start Myfocustest